مجله اینترنتی پاسبون

براساس آمار سال ۱۳۹۴، عطارد پروستات، پس از سرطان‌ معده و سرطان پوست، سوم عطارد شایع میان مردان ایرانی است. براساس این آمار، ۱۶٫۹۳ درصد از مردان تو ایران به این سرطان مشغول می‌شوند. اگر می‌خواهید نکته‌های بیشتری دربارهٔ پیشگیری از عطارد پروستات و نقش خوراکی‌ها تو آن بدانید، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

حتما بخوانید:افزایش تستوسترون؛ روش‌های طبیعی، رژیم غذایی و مکمل‌هاعلت مبصر شدن پروستات؛ علائم، داروها و راه های تداوی آنبهترین ویتامین ها بخاطر مردان را بیشتر بشناسید

ریسک ابتلا بوسیله سرطان پروستات، با رفعت عدول کردن سن افزایش می‌یابد. حدود ۶۰ درصد از تشخیص‌های ابتلا به این سرطان، مربوط به سنین بالای ۶۵ سال است. کمتر پیش می‌آید مردی قبل از ۴۰ سالگی بوسیله سرطان پروستات مبتلا شود. هیچ گونه صددرصدی بخاطر پیشگیری از سرطان پروستات وجود ندارد، اما شواهد علامت می‌دهند که رژیم غذایی نقش مهمی دارد. پس کریه نیست در امتداد همراه ما باشید تا لیست خوراکی‌ها و همین‌طور عادت‌هایی که از سرطان پروستات پیشگیری می‌کنند را بخوانید. ۹ عادت روزانه برای پیشگیری از عطارد پروستات ۱. گوجه‌فرنگی و خوراکی‌های قرمزرنگ بخورید

طعم جزیی گوجه‌فرنگی، هندوانه و سایر خوراکی‌های قرمز، به‌دلیل آنتی‌اکسیدان قدرتمندی به‌نام لیکوپن (Lycopene) است. بعضی مطالعات جدید حاکی از آن هستند که مردانی که گوجه‌فرنگی و سایر محصولات مبتنی بر آن را استعمال می‌کنند، کمتر دچار سرطان پروستات می‌شوند. ولی مؤسسهٔ تحقیقات عطارد آمریکا (American Institute for Cancer Research) هشدار می‌دهد که مطالعات مربوط به ارتباط گوجه‌فرنگی با پیشگیری از سرطان پروستات بسیار محدود هستند و باید منتظر نتایج بیشتری بود.

سال ۲۰۱۸ مطالعه‌ای تو اسپانیا انجام شد که نشان می‌داد جذب لیکوپن از گوجه‌فرنگی پخته‌شده راحت‌تر است. گوجه‌فرنگی هرقدر قرمزتر باشد، بهتر است، در مدت لیکوپن با بزمین نشستن گوجه، درون آن لبالب می‌شود؛ این یعنی گوجه‌فرنگی بی‌رنگی که زودتر از موعد چیده می‌شود، لیکوپن کمتری نسبت به گوجه‌فرنگی رسا دارد. ۲. مصرف میوه و سبزی را جدی بگیرید

مواد مغذی و ویتامین‌های موجود در میوه‌ها و سبزیجات می‌توانند ریسک ابتلا به عطارد پروستات را کاهش بدهند. سبزیجات سبز حاوی ترکیب‌هایی هستند که بوسیله تجزیهٔ کارسینوژن‌ها (Carcinogen) یا مواد سرطان‌زای بدن معاون می‌کنند. رژیم سرشار از مواد مغذی می‌توانند سرعت گسترش عطارد را غصه کاهش بدهند.

درون ضمن چنانچه در کشش روز دشت و سبزی بخورید، متباعد است خود را با هله‌هوله‌های فراوری‌شده سیر کنید. ۳. چای و سویا مصرف کنید



مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۴ حاکی از آن است که ماده‌ای مغذی به‌نام ایزوفلاون (Isoflavone) با پیشگیری از سرطان پروستات در وابستگی است. ایزوفلاون‌ها در این خوراکی‌ها وجود دارند: توفو (از سویا) نخود عدس جوانهٔ یونجه بادام‌زمینی

مدت‌هاست محققان دربارهٔ تماس بین چای سبز و ریسک ابتلا به سرطان پروستات مطالعه می‌کنند، ولی نتایج متناقضی به دست آمده است. مطالعه‌ای تو سال ۲۰۰۸ نشان داد مردانی که چای سبز می‌نوشند، خواه مکمل‌های عصارهٔ چای سبز مصرف می‌کنند، کمتر از دیگران به سرطان پروستات پیشرفته مبتلا می‌شوند.

بررسی مطالعات بالینی در سال ۲۰۱۰ علامت قسط که تحقیقات سلولی و آزمایش روی حیوانات تأیید می‌کنند که بین مواد پا بر جا موجود درون چای سبز و پیشگیری از سرطان پروستات ارتباطی بود دارد. البته باید تحقیقات بیشتری روی انسان ادا شود. ۴. باز هم قهوه بنوشید

عادت بهنوشیدن قهوه، کار بزرگ ابتلا بوسیله سرطان پروستات را کاهش می‌دهد: بنابر مطالعه‌ای به خشکی امدن تحقیقات بالینی در سال ۲۰۱۴، نوشانیدن روزانه چهار تا پنج فنجان قهوه، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می‌دهد. صرف رویت از اینکه به‌طور کلی چند فنجان قهوه می‌نوشید، هر سه فنجان قهوه‌ای که می‌نوشید، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را تا ۱۱ درصد کاهش می‌دهد.

این یعنی بین سرطان پروستات و قهوه، رابطهٔ نفوذ سزاوار سرزنش با قیمت وجود دارد؛ یعنی کم و بسیار شدن نرخ قهوه‌ای که می‌نوشید، تأثیر آن به خشکی امدن سرطان پروستات را رفعت و پایین می‌برد. این تأثیرات برای کسی که گاه‌وبیگاه قهوه می‌نوشد، صدق نمی‌کنند.

ولی ارزش بیشتر کافئین می‌تواند باعث مشکلات جدی برای سلامتی هم شود؛ به‌طور مثال ضربان نامنظم بیرونی و تشنج. برخی متخصصان معتقدند نباید متجاوز از ۴۰۰ میلی‌گرم کافئین داخل روز استفاده کرد؛ ۴۰۰ میلی‌گرم کافئین، کمیت چهار فنجان قهوه است.

نحو آماده کردن قهوه هم می‌تواند عامل مهمی باشد. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۵ تو نروژ، بوسیله وارسی تأثیرات قهوهٔ دم‌کشیده با استعمال از فیلتر، و قهوهٔ جوشانده بدون استفاده از فیلتر پرداخت. کسانی که قهوهٔ جوشانده استعمال می‌کردند، کمتر از آن‌هایی که قهوهٔ دم‌کشیده می‌نوشیدند، دچار سرطان پروستات شدند.

دو مادهٔ شیمیایی کفستول (Cafectol) و کاهول (Kahweol) به توانایی در مقابله با سرطان مشهور هستند. محققان عقیده دارند وقتی قهوه از فیلتر کاغذی گذر می‌کند، این مواد شیمیایی فیلتر می‌شوند. جوشاندن قهوه به‌شکل سنتی باعث می‌شود این مواد کیمیایی ضدسرطان در قهوه باقی بمانند. حتما بخوانید: قهوه و لاغری؛ آیا قهوه بوسیله تکثیر سوخت‌و‌ساز و کاهش پیمانه معاون می‌کند؟ ۵. حواس‌تان بوسیله چربی باشد

مطالعه‌ای داخل سال ۲۰۱۴ مشعر از آن است که احتمالا ارتباطی بین چربی‌های حیوانی و افزایش ریسک ابتلا بوسیله عطارد پروستات بود دارد. چربی‌های حیوانی علاوه بر گوشت، در اجبار و پنیر هم وجود دارند. اگر امکانش را دارید، چرب‌های گیاهی را جایگزین چربی‌های حیوانی کنید.

این به‌جای آن: چربی زیتون به‌جای کره، محصول به‌جای شیرینی، سبزیجات ابتکاری به‌جای خوراکی‌های بسته‌بندی، مغزها و آجیل به‌جای پنیر.

پخت زیاد از حد گوشت غصه باعث ساختن مواد سرطان‌زا می‌شود؛ پس گوشت را بیش از حد نپزید. ۶. سیگار را ترک کنید



احتمال بازگشت بیماری، در مبتلایان به عطارد پروستاتی که سیگار می‌کشند بیشتر است. خطر اجل ناشی از سرطان پروستات در این افراد بیشتر از سایرین است.

بخاطر ترک، خیلی بی قراری دیر زدودن. نمونه مرگ‌ومیر در مبتلایان به سرطان پروستاتی که بسیار از ۱۰ سال است سیگار را ترک کرده‌اند، به‌اندازهٔ بیمارانی است که هرگز سیگار نکشیده‌اند. ۷. خوراکی‌هایی با مفروضات متناقض را داخل ذهن داشته باشید ماهی و اُمگا ۳

اسید چربی که به اُمگا ۳ مشهور است، می‌تواند بوسیله کاهش کار بزرگ ابتلا به عطارد پروستات معاون کند. اُمگا ۳ در بعضی ماهی‌ها، از جمله ساردین، تُن، خال‌خالی، قزل‌آلا و آزاد وجود دارد.

مطالعه‌ای داخل سال ۲۰۱۳ حاکی از آن بود که حدس ابتلا بوسیله عطارد پروستات در افرادی که اسیدهای چرب اُمگا ۳ در خون خویشتن دارند، بیشتر است.

اما تحقیقات بیشتر درون سال ۲۰۱۵، نشان داد، آن جستار ایرادهایی داشته و در واقع هیچ ارتباطی بین اضافه مصرف اُمگا ۳ و افزایش ریسک سرطان پروستات وجود ندارد.

با توجه به این اطلاعات متناقض، برای اینکه متوجه شوید کدام گزینه برای شخص شما بهتر است، حتما با پزشک متخصص مشی کنید. فولات

بنابر اخبار انجمن سرطان آمریکا (American Cancer Society) بعضی مطالعات بالینی درون سال‌های دههٔ ۱۹۹۰ میلادی، نشان دادند که سطح پایین فولات در خون می‌تواند باعث تکثیر خطر سرطان بشود.

با این حال اسید فولیک، که نوعی فولات است، می‌تواند ریسک ابتلا بوسیله سرطان را اضافه بدهد.

هنگفت از خوراکی‌ها حاوی فولات هستند، از عموم سبزیجات سبز، لوبیا، غلات کامل و غلات صبحانه. سندیکا سرطان آمریکا وعظ می‌کند بها کافی از این خوراکی‌ها مصرف کنید تا فولات کافی وارد بدن‌تان بشود. لبنیات

مطالعاتی بی قراری حیات دارند که محصولات لبنی یا رژیم‌های سرشار از کلسیم را با اضافه ریسک سرطان پروستات مرتبط دانسته‌اند. اما این مطالعات متناقض بوده و کار بزرگ مربوط بسیار جزئی است. ۸. ورزش کنید

اضافه وزن یا چاقی، با افزودن سربزرگی ابتلا به عطارد پروستات داخل وابستگی است.

ورزش منظم به حفظ وزن کم قیمت کمک می‌کند. تکثیر تودهٔ عضلانی و سوخت‌وساز بهتر، از مزایای ورزش هستند. این‌ها را اجرا بدهید: راه رفتن دویدن دوچرخه سواری شنا

ورزش کردن لزوما کسالت‌آور حلق! می‌توانید برنامهٔ روزمرهٔ خود را تغییر داده، یا از دوستان‌تان بخواهید همراهی‌تان کنند. چنانچه بتوانید محیط جذابی بوسیله وجود بیاورید، ورزش را جدی‌تر خواهید گرفت. ۹. با پزشک مشورت کنید

دربارهٔ احتمال ابتلا به سرطان پروستات با پزشک خود مشورت کنید. دربارهٔ این‌ها از پزشک سؤال کنید: با اوج رفتن سن، باید چه آزمایش‌های غربالگری انجام دهید؛ سابقهٔ سرطان در خانواده؛ توصیه‌های غذایی.

چنانچه بازی را تازه مقدمه کرده‌اید یا یکی از نشانه‌های زیر را دارید، با پزشک در میان بگذارید: ناراحتی تو نواحی مخالفت یا مقعد، دشواری تو ادرار، خون در ادرار خواه چیز ابکی. در ادامه بخوانید: پیشگیری از سرطان با مصرف ۱۳ خوراکی تندرست

مقالات صوتی مجموعه صوتی علائم، پیشگیری و درمان بیماری‌ها صلح و صفا ارزشمندترین دارایی انسان است

9000تومان مشاهده علیه
  • ۹۸/۰۲/۲۲

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی